IMATE PITANJE? +385 21 509 900

Organiziranje cateringa

Naziv programa: Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije organiziranje cateringa

Uvjeti za upis u program

Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 4.1 (kuhar, konobar, slastičar), važeća sanitarna iskaznica

Kompetencije koje se programom stječu

  1. Voditi rasporede radnog vremena, smjena i zaduženja u kuhinji
  2. Rasporediti poslove i zaduženja prema zadatcima i radnom procesu
  3. Koordinirati i upravljati osobljem u kuhinji
  4. Motivirati zaposlenike u svrhu povećanja produktivnosti i kvalitete rada
  5. Prepoznati područja poboljšanja vještina radnika u kuhinji
  6. Kontinuirano evaluirati rad zaposlenika i usmjeravati njihov profesionalni razvoj
  7. Prilagoditi glazbu, rasvjetu i dekoraciju u ugostiteljskom objektu
  8. Voditi evidenciju ugovorenih, vanrednih i svečanih obroka
  9. Osmisliti ponudu jela i pića za posebne prilike
  10. Održavati prostor i inventar u skladu s postojećim sanitarno-higijenskim propisima