Naziv programa: Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije organiziranje cateringa
Uvjeti za upis u program
Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 4.1 (kuhar, konobar, slastičar), važeća sanitarna iskaznica
Kompetencije koje se programom stječu
- Voditi rasporede radnog vremena, smjena i zaduženja u kuhinji
- Rasporediti poslove i zaduženja prema zadatcima i radnom procesu
- Koordinirati i upravljati osobljem u kuhinji
- Motivirati zaposlenike u svrhu povećanja produktivnosti i kvalitete rada
- Prepoznati područja poboljšanja vještina radnika u kuhinji
- Kontinuirano evaluirati rad zaposlenika i usmjeravati njihov profesionalni razvoj
- Prilagoditi glazbu, rasvjetu i dekoraciju u ugostiteljskom objektu
- Voditi evidenciju ugovorenih, vanrednih i svečanih obroka
- Osmisliti ponudu jela i pića za posebne prilike
- Održavati prostor i inventar u skladu s postojećim sanitarno-higijenskim propisima