IMATE PITANJE? +385 21 509 900

Priprema hrvatskih tradicionalnih jela

Naziv programa: Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije priprema hrvatskih tradicionalnih jela

Uvjeti za upis u program

  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 4.1 (kuhar)
  • Važeća sanitarna iskaznica

Kompetencije koje se programom stječu

  1. Primijeniti pravila za održavanja osobne higijene i poslovnog odijevanja
  2. Planirati i organizirati potrebne resurse za obavljanje zadataka u kuhinji
  3. Nabaviti namirnice uvažavajući jelovnike, menije i potrošnju ugostiteljskog objekta
  4. Skladištiti namirnice prema vrsti namirnice, standardima i pravilima skladištenja u kuhinji
  5. Procijeniti potrebnu nabavu i naručiti namirnice kratkog roka trajanja
  6. Organizirati i upravljati resursima tijekom rada u kuhinji
  7. Kontrolirati i provjeriti pripremljenost namirnica za daljnju obradu
  8. Planirati minimalne zalihe namirnica i ostale robe u kuhinji
  9. Primijeniti osnove ekonomije i poduzetništva u ugostiteljstvu
Imate pitanje?