Posjetite nas na Facebooku IMATE PITANJE? +385 21 509 900

Sljubit će arhitekturu, modu i gastronomiju, ali prvo valja doktorirati na gulašu

Stari ili novi snovi, ideje o pokretanju vlastita biznisa, želja za većom kreativnošću, ili, dobrim dijelom, potraga za novim, bolje plaćenim, ili uopće bilo kakvim poslom nakon otkaza, potaknuli su 22 osobe da se preko besplatnog programa Hrvatskog zavoda za zapošljavanje prekvalificiraju za kuhare i konobare. Od 15 kuhara njih šestero posjetilo je ovom prigodom i restoran “Slobodne Dalmacije” u Dugopolju, gdje ih je Miro Bogdanović, poznati kuhar i predsjednik Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija, poučavao kako pripremiti domaću pašticadu, gulaš i brudet. Uz njih je bio i Ivan Žižić, vlasnik i direktor Pučkog otvorenog učilišta “Žižić”, u okviru kojeg su se proteklih šest mjeseci prekvalificirali za nova zanimanja. Više…

 

Sljubit će arhitekturu, modu i gastronomiju, ali prvo valja doktorirati na gulašu

Komentari su zatvoreni.
Imate pitanje?